★ ULTIMATE RELATIONSHIP GUIDELINES FOR 2020 – DEEP ASTROLOGY AND SPIRITUAL PSYCHOLOGY ★

★ ULTIMATE RELATIONSHIP GUIDELINES FOR 2020 – DEEP ASTROLOGY AND SPIRITUAL PSYCHOLOGY ★


13 thoughts on “★ ULTIMATE RELATIONSHIP GUIDELINES FOR 2020 – DEEP ASTROLOGY AND SPIRITUAL PSYCHOLOGY ★”

  1. Sandra Bakić- Pasula

    Hi Biljo. Hvala vam na ovom videu. Tako si dobro uporedila Toksičnu vezu i twin flame- kad im sklonimo naslov ne vidimo razliku.

  2. Veliki uspeh je saradnja i razgovor sa Davidom…..bravo…..nisam mogla da verujem kada sam vas ugledala zajedno….a sad da se namestim i uz kaficu slusam sa uzivanjem!!!

  3. Sunenergy Marguitte Desteresido

    Odličan engleski Biljana. Film je zanimljiv. Bilo je još efektnije na našem jeziku. Brz video i brza energija. Za veći užitak i bolju razumljivost, bez obzira koliko enleski bio poznat i školski i životno, dobar je naš prijevod.

  4. Ok BUT!!!Moj engleski uopste nije los ali …koncentracija mi popusti posle nekog vremena i onda stalno vracam i opet propustim nesto….stvarno bih volela da izbunarim prevod za koji kazes da ga ima ne bih li ceo vas razgovor KONACNO kvalitetno ispratila. Tvoj engleski mi je pesma ali on afektira dok prica i onda sam blow with wind. GDE JE PREVOD?😂😉😓😔

  5. Ok. Za one koji su kao ja( a sigurno nas ima) u gornjem desnom uglu tri tackice, otvori se novi prozor i tu titl idete na srpski i eto nam 😊. Upornost i ponovni pokusaji UVEK daju rezultate ❤

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *