❌❌ DEZE VIDEO IS ALLEEN VOOR ECHTE GAMERS!!❌❌

❌❌ DEZE VIDEO IS ALLEEN VOOR ECHTE GAMERS!!❌❌yo app ik gamers en welkom bij ik zat al de hele dag te denken van fuck het is veel te warm ik heb 0 ideeën voor een leuke video wat moet ik doen en toen opeens dacht ik ik doe gewoon wat ik altijd doe ik speel super mario sunshine ik bespaar je eventjes de hele bullshit van de introductie en al die shit de duiker van meteen wereld een ding keiharde game play ik ga er niet vanuit dat de gameplay u wel boeit het gewoon fijn om dingen te vertellen terwijl je een videogame speelt dan voelt het alsof je iets bereikt in je leven terwijl stiekem heb je nog allemaal net lines om te halen is je leven een puinhoop maar mario heeft in ieder geval het op vakantie dus het is hem ook van harte gegund gisteren kwam ik erachter en ik ben bundel boos op de natuur blijkbaar hebben heel veel dieren waaronder honden en apen een directe verbinding van de neus naar hun longen en daar misschien boeien maar het zorg er dus voor dat je niet kan stikken in eefde bijbels keel en onze neus zit vast aan verkeer en die zit vast van onze longen hartstikke leuk maar als er iets in zit kun je sticker ga ik dood en apen die ik u een beeld is gewoon helemaal niet die kunnen onmogelijk stikken omdat ze ook gewoon een directe tweede verbinding hebben van je neus naar je longen het is geniaal blijkbaar verdonk voordeel dat wij mensen een ruime hoeveelheid klanken kunnen maken en daardoor beter met elkaar kunnen praten en niet alleen maar hoe hoe hoe we ook de ahhh kunnen we gewoon volledig mee pakken dus have' ik zou zeggen sticker in haha dat was verschrikkelijk nu we het toch over rare dieren hebben die dingen net anders doen dan mensen worden tijd op de praten over de pseudo penis van de hyena vrouwtjes vrouwelijke een as hebben een penis maar het is geen echte penis want het is eigenlijk een hele grote lange die toren is ongeveer zo'n 10 centimeter lang sommige andere bieren hebben het ook vaak veel kleinere die hebben ook familie die onze wijk van hele grote die dozen zijn maar die helaas hebben het net iets anders namelijk ze plassen ook we door deze venus wat het toch wel iets meer en de en benen smaakt en geboorte vindt plaats door hun venus wat heel slecht gaat ik standaard het eerste kind overlijdt tijdens de geboorte en zegt verre van optimaal wat vooral interessant is is dat mannetje sirenas hebben ook een penis die de redelijke blijkt dan een dan veel kleiner dit komt omdat blijkbaar de vrouw die ze zijn veel dominanter agressief voordoen het jagen en die maken om een of andere reden door al deze activiteit meer een mannelijk hormoon aan dan de mannetjes dat wordt gewoon heel verwarrend wie nou precies de broek aanheeft in de relatie dhd helaas geven bij de ik heb nog nooit echt broeken zien dragen de bodem een denk aan aan zeepaardjes maar dan het mannetje beval dd vandaag maar ben je dan niet eigenlijk het vrouwtje mij heeft maar het vrouwtje de eitjes die voor rotsen dan gewoon een mannetje ik vind het fijn dat allemaal seksisme bij de mensen misschien toevallige gedraaid is naar vrouwen die benadeeld worden over het algemeen de natuur zijn de mannetjes van al curt dat er ik heb het al een keer verteld over u die een haast maken toch gevoelens of je moet weten de ploeg van ireen aas is wit omdat is eten heel veel karkassen en die hebben botten en net sophia vis eten met alleen maria griezelen in in een als je maar genoeg botten eten wordt vanzelf je poep wit de hier geval als je een hyena ben vanwege de hoge hoeveelheden calsium boem dikke schijt aan wereld een we gaan meteen lekker door naar wereld weet nog van mijn persoonlijke favoriet was even vergeten dat deze fosfaten een dubbele bossfight is het u nog steeds net zo makkelijk alleen kon dat kreng nou gewoon nog een keer terug om nog meer te vervelen ik heb het echt naar bezinnen dit spel vind het gewoon fijn dek het spel kan spelen werkt 2% voor mij even een capaciteit gebruik bederven lek wat water drinken met dit warme weer is er weinig wat je echt moet doen maar water drinken is er toch wel eentje van drie speciaal subreddit genaamd hi droog homies en zijn gewoon leven nieuws over hoe mensen die water drinken superieur zijn aan de mensen die frisdrank drinken heel recent in amerika en ontwikkeling dat frisdrank niet meer de nummer één gedronken drank was het vervangen door kraanwater ik gok het in nederland graanwater sowieso de meest gedronken drank is ik dring cel of de laatste tijd eigenlijk bijna alleen maar of energy drink of kraanwater their fellow in between maar ik heb wel wat interessante ontdekkingen gedaan waarom kraanwater vooral toen ik alleen thuis was dan wordt de kraan over het algemeen niet heel veel gebruikt in de piloot me honderdtal ziet dan een kraanwater pakte dat smaakt in het best wel fucking god dat zijn toch gewoon het effect van stilstaand water in de leidingen dat allemaal metaaldeeltjes ouder ingezogen hoor dat je actief wordt dus dit als je kraanbaan je pakt de ene kant wil ik juist ook bieden teveel promoten van een water verveling maar wat ik meestal doe als kama te pakken selecteer de kraan 30 seconden laat lopen voor als de kanaän tijdje niet gebruikt is en dan pas mijn water gepakt doe me deze wijsheid wat je wil wordt in ieder geval een high tea tree olie veel water is als ik goed als je urine geel uit ziet doe je net verteerd valt om mee de zijn beetje der maan kijken van hoe urine is echt wel donkerbruin misschien nog een keer water drinken dan wel me zo zeer zeker niet zo dat als je plast geheel is dat dat perse verkeerd is sommige mensen zijn aantal bloed is een goldenshower niet een door zichtbare shower ik bedoel ik bedoel maar ik heb echt zulke fijne herinneringen aan deze bossfight voornamelijk omdat het was mijn eerste youtube-video die meer dan 1000 views dacht dat deze gast ging verslaan de nieuwe mother and tie tentakel ik had de video genoemd hentai tentakel en ik het super review is dat allemaal aziatische landen superbedankt jongens iets nu verbleekte deze views op een mario sunshine content oh man doe is even heel gauw heel normaal weet je wat ik maak gewoon een eind aan ik trek wifi de slurf van je eraf het leuk is je kan hem ook een beetje op het punt houden die bijna sterft ik gewoon hele fijne ervaring en dan de dag dag een hele fijne avond verder en in het nieuws sommigen leven hoe dit het redden iedereen die deze video kijkt bij je twee dingen voor mij doen ten eerste doe een duimpje omhoog en ten tweede nog veel belangrijker drink even een glaasje water je lichaam kan het waarderen ondertussen geeft maar gewoon een klein beetje de levels halen ik ga filter snel door deze game heen ik denk ik het niet heel goed geblinddoekt kan doen maar kan niks goed geblinddoekt bloem waarschijnlijk vanaf 4 naar de wc gaan word geblinddoekt al best wel een uitdaging probeert een keer zien ik heb het een keer gedaan op het lab dat was een best wel goede tip afgelopen stage die houdt op het lab heb je iets genaamd een oogdouche voor als je een keer jury joop krijgt en je kan niet zien dan kun je ogen uitspoelen en dan kun je weer zien maar het veiligheid voor zich zij van jammer probeer eens een keer die oogdouche te vinden met je ogen dicht ik had er nooit over nagedacht dat ik dacht wel ja als er iets in mijn ogen ben ik kan niet zien hoe gaan die oogdouche doen ik heb er nooit over nagedacht hoe ga ik die ook dus vinden als ik niet kan zien dus probeer ik ingooien ogen dicht te doen ga ik in de wc toen kijkhoek valt er is hier wel trap ik hoop dat ik u niet vanaf flickr als dat niet gebeurt ga het allemaal soort van goed fuck ogen ik heb ze niet nodig ik heb water en dat meer dan genoeg soms vragen mensen mij rick wat vind jij van tatoeages en dan zeg ik meestal van ja ik vind ze best wel mooi maar ik hoeft zichzelf niet perse te hebben nou ja daar komt natuurlijk verandering in ik heb gezegd bij de 100.000 abonnees neem ik een komt dat doe ik heb al een tijdje de honderdduizend abonnees en ik merk wel dat mensen zou het hebben van hij gaf ga je nog doen nog niet ja natuurlijk ga ik doen ik heb gezegd dat ik het ga doen ik ben een man van mijn woord maar ik ben dat ik klein beetje aan het uitstel ook wel omdat ik er tegen of zien niet zozeer tegen een tatoeage op mijn lichaam hebben het is maar één iemand krijgt dat gezien behalve een paar hele speciale mensen maar die krijgen wel verschrikkelijke dingen van mij te zien dus dat is niet echt een bezwaar voor mij wat ik meer een probleem vind is dat het tatoeëren zelf vooral op de bips best wel pijn kan doen en nog veel erger is de verzorging van een tatoeage is nog best wel een dingetje dat als jij een tatoeage heb dat je dat moet behandelen dan moet je de baby spul op smeren en zou dat niet gaat ontsteken en het dongen wel pijn doen op die plek ik denk ja maar dan moet ik wel op zit dan zit je moet je op de blaren zitten zegmaar van de letterlijk op de blaren zitten van de belofte die je hebt gemaakt dus ik stel het nu eventjes uit dijkwacht dat ik ben afgestudeerd want ik ben het ben daar woont er gewoon heel druk mee bezig dat is de reden over zo weinig video's zijn en nog minder streams heel veel pijn in mijn hart dus ik ga eerst even gauw afstuderen dan ben ik enige jurk de mooie wetenschappen met de titel en een tatoeage mijn kont ik ben ook een klein beetje en tussen de wanden tatoeage precies moet worden naar wat ik leuk vond op de vertellen tatoeages hebben ook een zeer grondig effect dat mensen misschien snel vergeten is dat er ook een gigantisch voordeel is aan valt uw asus een groep mensen zijn echt keihard fan van tatoeages en vooral rare tatoeages op hele rare plekken en dat zijn forensisch onderzoekers stel je vindt het dood liggen adoptie van mij wie de fuck is dit al helemaal als het lichamen alle kanten verminkt is in de staten denken yolowaterpolo op de pups dat helpt een fles wel op een heel hoog niveau mee met identificatie van het lichaam dus hij het even jammer dat we bips een beetje oude doet maar de kijkers zijn gelukkig en mogen ik gooi je dood gaan dan zijn we een redelijk snel achter dat ik het was hoeven ons geen zorgen te maken ik vind het zelf wel eens een van de moeilijkste levels in het spel wordt dus heb ik het zo vaak gespeeld dat ook dat mij redelijk goed af gehaald voor al je zijn de camerahoek ah een beetje misleidend en het leven is gewoon een grote teleurstelling dan moet je ook al de regio en geworden maar kan gebeuren niks mis mee ik had gisteren luister naar een podcast niet echt de pot kans half hoorspel maar ook weer niet helemaal ik kan het je in ieder geval heftig aanbevelen zijn drie afleveringen van een half uur ik heb ze alle drie achter elkaar geluisterd het is iets genaamd de blankenberge tips het d me een beetje denken aan pulp fiction niet zozeer omdat het extreem gewelddadig is allemaal geweld is zeer zeker een belangrijk aspect van de blankenberge steeds het is meer dat er zijn meerdere verhalen die helemaal niks met elkaar te maken lijken te hebben en dan langzamerhand door elkaar heen loopt met hoe de solo de rode oude hoorde ze langzaam je hoofd van een beetje al die puzzelstukjes klikken ik raad je aan eerst de blankenberge tapes helemaal te luisteren is het geloof niet spotify maar check even ergens een plek waar het kan huis het echt de moeite waard en daarna en alleen daarna nadat je maar niks erover gelezen hebben dan te googelen blankenberge tapes echt gebeurd waarom had ik het nou precies over die podcast nou ik ding is vooral het argument over het gebruiken van tanden ter identificatie en hoe dat precies werkt en ik moest daar opeens aan denken aangezien ja dat uw asus zelfde verhaal alleen niet iedereen even een tatoeage je wel iedereen heeft dan hoe werkt dat nou precies stel jij bent ergens dood gevonden en ze weten die zeker jij ben doet gaan ze dan bandjes gebruiken daar gaan ze dus daadwerkelijk naar je tandartsstoel omdat bijna iedereen bij de tandarts wel een keer een röntgenfoto heeft laten maken of in van dies meer hele smerige 7 uur gel bijten als je een beugel laag maken en zou dan moet je als je tijd en een half stikken en dik al had ik maar een directe verbinding tussen mijn neus en mijn longen het echt heel naar dus meeste de tandarts noemen ergens in hun databank iets van hoe je tanden staan wat op zich al heel veel informatie geeft maar ook dingen zoals waar heb jij precies koningen zitten wat vaak gebeurt bij mensen die volk verbrandden is dat een heel groot deel van het lichaam verdwijnt maar de tanden en de koningen die blijven dus als jij gewoon op twee plekken je hele bij curling hebt zitten dan zeg wat al heel veel eigenlijk via van vuur vullingen al best om aanname doen van hey het is wel of niet die persoon dus ik denk dat als je iets mee moet nemen van deze video is neem een rare tattoo's op een geslachtsdeel en poets net ff iets minder vaak je tanden zodat je hier geval een paar vullingen heb en ik denk dat als je dan opeens dood gaat natuurlijk wel altijd vooruit moet gaan dat je dan in ieder geval het meeste geluk heb in het feit dat ze weten dat je dood bent nou wat wil je meer leren in die geesten vizier ik had hem gezien we nog meer dieren bij is ik wil het hebben over de kat een allergie er is namelijk best wel minder grote misvatting waar ik zelf ook onder geleden heb ik dacht namelijk dat als je allergisch ben voor katten dan ben je allergisch voor katten haar en dat zelfs katten die geen haar hebben die naakte swings katten dat je die dan gewoon kan hebben dat is om juist die bent namelijk allergisch voor een bepaald enzym wat in het speeksel van de katten zittende kat likken heel veel hun eigen haren waardoor dus het enzym ook via de haren verspreid kan worden maar het kan ook op andere manieren je huid schilder we hetzelfde naar de kast ook kun je een allergische reactie blijkbaar kan je een kat hebben als persoon met allergie als je de kat heel veel vast en bepaalde maatregelen neemt om dus de verspreiding van dit enzym de te voorkomen het is een ivan stuk beter te doen en momenteel zijn onderzoekers heel druk bezig met het daadwerkelijk vaccin dat je vier vaccinatie moet nemen 4 video maand eentje en dat je dan de rest van je leven gewoon geen allergische reactie meer heb op katten dus dat is het best wel leuk kat in het bakkie met of dit level waar de was er al heel snel zijn gewoon erin eruit hoppa of niet daar houden we van ik haat dit level niet zozeer om wat het ook maar een klein beetje moeilijk is het duurt gewoon lang gelukkig heb ik de magische kracht van knippen en plakken aan mijn zijde zorg ervoor dat gewoon lijkt alsof een maar een minuut duurt wel ik iets van een coherent verhaal vertelde ik kondig maar het hele katten faal voelt echt als een leuk feitje gewoon echt zo perfect betweter vrije van jou zijn niet de haar het is eigenlijk het spreekt zoals een beetje van hoe als je een oud ogen we komen ze niet zozeer de snelheid waardoor je doodgaat het is het gebrek aan snelheid als je neemt je ergens tegenaan knalt het is de vertraging die je dood niet te zeer de snelheid op zich dat is toevallig wel wat mensen vroeger dachten over hoge snel de eerste stoomtreinen kwamen dachten menselijke van dood zou gaan als je de in zou zitten omdat het menselijk lichaam gewoon niet gemaakt zou zijn om hogere snelheden te overleven wat langer best voor kan stellen dat je gewoon een deel van hij gewoon niet goed voor je lichaam als je 300 kilometer per uur gaat als je een auto zit afhangen van de auto tariqa manier wonen auto eigenlijk honderden kilometer per uur gaan en je merkt er in me niks van kan gewoon prima slaper natuurkunde of zodat we daar helemaal maar eventjes terug komen op die katten ik las afgelopen week iets wat precies te maken met catalogi maar op een hele andere manier de vraag was waar kan je beste iets verstoppen in je huis als de politie komt zoek en iemand zei doe een kattenbak met een dubbele bodem niemand gaat ooit tussen al die katten stront gaan kijken als je gewoon een dubbele bodem meer kattenbak heb liggen geniale verstop plek en toen kwam iemand erbij die zeggen hey ik ben politieagent en dat is precies wat iemand tegenkomen collega bij een gasthuis en we waren aan zoeken voor illegale middelen al meerdere keren geweest iedere keer niks gevonden het en op geen mens zag maar die kattenbakken we vroegen van hey waar is je kan want alle nooit had gezien hij ze maar ja die kansen al de ergens je op overvloed de beurt het is een collega van die man van hem maar ik ben allergisch voor katten en dat is zelfs als de katten niet bij ze met die haren waar we dat wezen op zitten gewoon overal ze zomaar iemand die allergisch voor katten zelfs als de kat weg dan als iemand allergisch voor katten die komt bij je thuis kunt zich ook haalt de kat wel even naar boven dat gaat niet perse misschien een klein beetje maar het grootste deel van de feiten zullen blijven aan ging die haartjes zitten overal als je echt hier met de catalogi bij hoge moet je van al je interieur eruit gooien die man zou ik er nog geen last van allergie is er wel een kat en toen hebben nu de kattenbak onbezorgd en weet het niet man ja als het drugs in had verstopt wat ik moet wel zeggen een geniaal vlam is dus moraal bepaalt of de baasjes je bips vervullen hier back alle drugs in de kattenbak ik ben er wel genoeg geleerd hebben vandaag in ieder geval van deze video geen moeite o sterre jouw irritant uit tijdrovende rups kiek eens aan een we toch weer mooi gedaan wat is het tegenovergestelde van recyclen ik zou zeggen gigantische massale onnodige verspilling dat lijkt me ongeveer het tegenovergestelde van recycle en dat is precies dat het begin 2000 misschien op grote schaal wilde doen toen de tijd had je nog geen netflix en bestonden nog wat werkelijk iets genaamd de videotheek een hele snelle ruimte waar je heen ging met je geld om tijdelijk een videoband of dvd te huren ik bedenk me nu pas het letterlijk gewoon een bibliotheek maar dan voor video waarom heb ik nooit eerder op die manier de link gelegd dat ja je leent iets en je moet heel snel weer terug brengen dan kunnen andere mensen het lening en mensen volgens zo onhandig dat ze iedere keer dat kreng terug moesten brengen kan ik niet gewoon dat kreng een keer kijken en gewoon klaar dat kan zeker door middel van flex play flex play was een systeem wat gebruik maakt van scheikunde waardoor een dvd in de verpakking zat en zodra je de verpakking open de een soort chemische timer begint te rollen en na zo'n 2 dagen grond en als een klein zwart laagje op de dvd waardoor je dvd-speler hem niet meer kan lees die wees dus je buurt en film voor twee dagen en daarna op je niet meer terug te brengen je kan gewoon in de prullenbak flickr en nou is het natuurlijk best wel een leuk idee koop dan gewoon meteen de dvd met de productiekosten van en dvd's en heel laag ik gok dat zo'n flex dvd dus goedkoper is dan de normale dvd die weer en al je vrienden kan geven je bent vooral van de piraterij hoek en nee een persoon kopen voor een paar euro iedereen kan het zien flex play is in ieder geval nooit echt een succes geworden anders waarop nu al massaal aan gebruik hem als je erover nadenkt dat is precies hoe pathé thuis werkt best wel chill te proberen niet te promoten maar ik heb het ze nu een als gebruik de staan mocha veel films op die manier op netflix naam en betaal je gewoon iedere keer per film twee of drie euro en kunt twee dagen zien en daarna als je wel dus ook ploeg van je account af waarschijnlijk is op die manier veel goedkoper om mijn rechten en zo te fixen en nodig allemaal meet netvlies moet iedere keer opnieuw weer al die poep series betalen als het geen met zie je gewoon hey de kijkt geen hond naar deze serie op niemand gaat specifieke netflix abonnement nemen om dit te kijken dan halen we er weer af ja dat is toch een klein beetje hoe dat allemaal werkt allemaal gewoon mony in mony business ik heb zelf nog steeds heel erg het idee dat je best wel succesvol zou kunnen zijn met een bioscoop die oude films draait weet je ik zou beste absoluut klassiekers zoals een pulp fiction die drive trouwens binnenkort in pathé ik ga ook dat werk heen ik denk je best wel succesvol te zijn als je een kleine bioscopen hebt die gewoon alleen maar oude klassiekers draaien voor de mensen de film al tien keer gezien hebben en hem gewoon nog een keer willen zien toen harry potter in pathé alle ali potter films achter elkaar gespeeld werden ook gewoon puur op vol my croque ook dat daar heel veel gezeik met de rechter voor een avond de film draaien plus dat je nog eens binnen strelende niet heel veel mensen in zo'n zou passen er is vast een reden waarom het een kut idee is als jullie ht zelf bent ingeval ik heb genoeg slap gelul tegen jullie ik ga even verder met afstuderen zal ik zeer snel in de toekomst mijn kont kant at te weren zou bekijken doe een duimpje omhoog en zag best wel moeite in deze video ik speel er letterlijk helemaal de tering in draven kijken hele fijne dag verder veel succes met je leven ja

24 thoughts on “❌❌ DEZE VIDEO IS ALLEEN VOOR ECHTE GAMERS!!❌❌”

  1. De mannelijke zeepaardjes zijn volgens mij niet de vrouwtjes, ondanks dat zij zwanger worden ipv de vrouwtjes, omdat de vrouw alsnog gewoon de eierstokken heeft.

  2. Van die dieren die lekker door kunnen lebberen tijdens het ademen. Wel echt iets om jaloers op te zijn, nooit meer stikken in een mini slokje water.

  3. Dr. Epic Master Memer Jonathan

    Poep zou toch niet wit worden als wij daadwerkelijk botten gaan eten. We krijgen toch juist de kleur van poep omdat de rode bloedcellen die dood zijn gegaan ook in de poep komen.

  4. Wel grappig hoe Rico Harbor jouw favoriete wereld is en mijn minst favoriete. Maar eigenlijk is elke wereld gewoon geweldig want deze game is en blijft gewoon een pareltje!
    Ik heb btw je raad opgevolgd en een duimpie omhoog gegeven + kraanwater gedronken in Duitsland en man wat is dat minder "lekker" dan Nederlands kraanwater (in hoeverre water überhaupt lekker kan zijn) XD

  5. Rick mn jongn. Een tattoo op je bips doey helemaal niet bijzonder veel pijn. Ik spreek hierin uit ervaring. Mijn onderarm deed meer zeer. En ja verzorging is wel handig maar dat is meer met zonnebrand tijdens dagen als deze.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *